Telefoon of tablet stuk? Wij maken het...

Breng uw telefoon of tablet terug in topconditie!

Samsung Galaxy S23 herstelling Diksmuide

Op zoek naar snelle en betrouwbare telefoonreparatie in Diksmuide? Bij ons bent u aan het juiste adres Wij bieden professionele hertsel diensten voor alle merken en modellen smartphones. Of het nu gaat om een gebarsten scherm, een slechte batterij of een ander hardwareprobleem, onze ervaren technici staan klaar om uw telefoon weer als nieuw te maken. Kom vandaag nog langs op onze locatie in Diksmuide en laat ons u helpen uw telefoonproblemen op te lossen. Geen afspraak nodig, loop gewoon binnen en wij zorgen voor de rest.

Samsung Galaxy S23 scherm herstelling

Is het scherm van uw gsm gebarsten en heeft u dringend een professionele reparatie nodig in Diksmuide? Geen zorgen! Bij ons vindt u snel en betrouwbaare Samsung Galaxy scherm reparatie. Onze gespecialiseerde technici staan klaar om u te helpen. Met Originele onderdelen en een snelle service zorgen we ervoor dat uw Samsung Galaxy scherm weer zo goed als nieuw is. Kom vandaag nog langs op onze locatie in Diksmuide en laat ons uw Samsung Galaxy weer stralen.

Samsung Galaxy S23 batterij herstelling

Is de batterij van uw Samsung Galaxy niet meer wat het ooit was en heeft u een snelle en professionele reparatie nodig in Diksmuide? Geen paniek! Bij ons vindt u gespecialiseerde Samsung Galaxy accu herstelling. Onze ervaren reparateurs staan klaar om uw batterij snel en efficiënt te vervangen, zodat uw Samsung weer langdurig meegaat. Met originele batterijen zorgen wij ervoor dat uw Samsung weer vol energie zit. Kom vandaag nog langs op onze locatie in Diksmuide en laat ons uw Samsung Galaxy weer tot leven brengen!

Samsung Galaxy S23 laadpoort herstelling

Woont u in Diksmuide met een Samsung Galaxy die niet meer wil opladen? Wij zijn hier om u te helpen! Bij ons vindt u gespecialiseerde Samsung Galaxy oplaadpoort reparatie die u weer snel verbonden houdt. Onze ervaren technici kennen de ins en outs van  Samsung Galaxy’s en zorgen voor een snelle en betrouwbare herstelling van uw oplaadpoort. Met originele onderdelen herstellen wij uw Samsung oplaad connector zodat hij weer opgeladen kan worden. Kom langs op onze locatie in Diksmuide.

Samsung Galaxy S23 waterschade herstelling

Ervaart u waterschade aan uw Samsung Galaxy S23 in Diksmuide en zoekt u naar een betrouwbare oplossing? Ontdek onze gespecialiseerde Samsung Galaxy s23 waterschade herstellingsservice! Onze deskundige technici begrijpen de urgentie en bieden snelle, effectieve reparaties aan om uw toestel te herstellen. Met geavanceerde technologieën en grondige zorg herstellen we uw Samsung volledig. Bezoek vandaag nog onze locatie in Diksmuide en geef uw Samsung Galaxy een tweede leven.

Samsung Galaxy S23 moederbord herstelling

Natuurlijk wilt u als klant geen moederbordproblemen ervaren, maar veel telefoonwinkels vermijden deze ook liever. Het oplossen van dergelijke problemen vergt veel tijd en expertise. Gelukkig hebben wij bij Telefoon Reparatie Diksmuide moederbordspecialisten in ons team die dit dagelijks aanpakken. De meest voorkomende moederbord hertsellingen zijn:

  • Baseband ( te herkennen aan het ontbreken van een IMEI-nummer of het niet kunnen lezen van een simkaart, met ‘zoeken’ of ‘geen service’ als melding)

  • Wi-Fi / Bluetooth     (het niet kunnen inschakelen van Wi-Fi of Bluetooth, waarbij de knop grijs blijft)

  • Audio IC (meestal resulterend in geen of krakend geluid, met een grijs luidsprekericoontje)

  • Toestel start niet (oorzaken variëren van waterschade tot kortsluiting op het moederbord)

  • Face ID (foutmeldingen bij activering van Face ID of problemen met TrueDepth-camera bij instellingen)

  • Geen Touch (onvermogen om het scherm te bedienen of te reageren op aanrakingen)

  • Backlight (waarbij het scherm vrijwel geen beeld vertoont, behalve op de achtergrond, zichtbaar bij gebruik van een lamp)

Garantie

Bij Telefoon reparatie Diksmuide ontvangt u standaard 12 maanden garantie op elk hertseld onderdeel. Let op: deze garantie dekt geen waterschade of schade door vallen/stoten. Raadpleeg onze algemene voorwaarden voor meer details. Bij het ophalen van uw gerepareerde apparaat ontvangt u een factuur, die tevens geldt als uw garantiebewijs

Maak een afspraak of stuur ‘m op.

Voor scherm reparatie, batterij vervangen en overige reparaties kun je bij ons in de winkels terecht. Ook kun je je kapotte toestel opsturen, dan krijg je ‘m weer heel terug.

Van akkeren
Van akkeren
2 weken geleden
Read More
Prima geholpen; telefoon weer als nieuw!
Michael
Michael
2 dagen geleden
Read More
Erg prettig en goed geholpen , en super erg gemotiveerd personeel. Dus een dikke voldoende is op zijn plaats. Bedankt!
Sacha de Waterman
Sacha de Waterman
2 weken geleden
Read More
Top ontvangst, snel 'onderzoek' (kapot scherm) en heldere communicatie met wanneer ik het kon ophalen. Niets op aan te merken.
Tara Bruns
Tara Bruns
3 weken geleden
Read More
Een appje geinstaleerd en daarna ging het fout met icoontjes. Naar telefoonreparatiediksmuide! En binnen 5 minuten stond alles weer goed op z'n plek. De vorige keer ook al zo goed geholpen met de voeding van m'n mobiel, alle lof! Heel vriendelijke mensen !

Wij geven om onze klanten en scoren gemiddeld een 9.4 uit onze reviews

Hoe kunnen wij u verder helpen?

Neem contact op met een van onze specialisten.

Medewerker Diksmuide